Wekelijkse bulletin | Contact
Woensdag 13 November 2019
Nieuws
Archief
Cadzand (herhaling)(11-11-2019)
Woensdag 15 mei 2019: Wat een geweldige opkomst daar in het, voor velen, verre Cadzand. Met 351 deelnemers de op een na hoogte score dit seizoen. Het prachtige weer speelde hierin natuurlijk een belangrijke rol al stak er wel een behoorlijke "puist" wind, zoals Rob het omschreef. Mevrouw Verplanke heb ik nu wel eens heel mooi op de foto gezet nadat ze vorig jaar opmerkte bijna noo..
Lees meer...
Axel (herhaling)(31-10-2019)
Woensdag 1 mei 2019: Het was vandaag een mooie en droge dag en met niet al te hoge temperaturen prima fietsweer. Dat bleek ook wel weer over de opkomst, met 326 deelnemers duiken we weer boven de driehonderd. En ja Peter,de koffie was hier tien cent duurder dan vorige week. Axel kreeg te maken met een kapotte ketting van een dame met onmetelijke krachten in haar benen. Anderen, zoals wij, ..
Lees meer...
De Ratjes (herhaling)(31-10-2019)
Woensdag 8 mei 2019: Alle weermannen en vrouwen hadden het voorspelt, het zou regenen en veel regenen. Maar dit kwam gelukkig maar gedeeltelijk uit, het werd 's middags droog en de temperaturen stegen waardoor het onder een regenjasje nog erg warm werd ook. We zagen in Bassevelde dan ook veel overschoenen, regenjasjes en lange broeken. Behalve bij de mannen van Graauw die waren in korte bro..
Lees meer...
Archief
Privacy statement | Disclaimer | Realisatie: Ultility Ultility